Lär känna oss!

Vi är en liten webbyrå i Stockholmstrakten men med kompetenser från hela världen. Vi består utav fyra hela personer varav två är nyanställda och två är ägare sedan flera år tillbaka. Trots våra få månader tillsammans är vi redan ett riktigt tight team där alla bär lika stort avsnar för kakan och alltid kommunicerar hinderlöst oavsett om vi  är på vårt fina kontor eller jobbar från andra sidan jordklotet.

Vilka är Playfulparlor?

Ahhh, det kan vi ju såklart inte att avslöja helt och hållet.  Det är liksom premissen till att vi överhuvudtaget kan ha den här bloggen uppe. Så snälla, om du gillar det vi gör, försök inte ta reda på vilka vi egentligen är osv, för då måste vi lägga ner vilket vore jätte tråkigt eftersom vi ju precis har startat. Men förutom våra namn och små personliga tweaks, så kommer allting annat att vara sanningshistorier. Här presenteras en kort och väldigt ensidig sammanfattning av genierna bakom bloggen!

Jonas – Webbdesign / UX (fd. lösullsisolering)

Började som praktikanten men blev snabbt Jonas Webbdesignern. Efter 9 år på ett stort miljöverk där han arbetade med lösull och cellulosaisolering bestämde han sig för att helt byta riktning och plugga webbdesign. När utbildningen närmade sig sitt slut ansökte han om en praktik på företaget och har blivit kvar sedan dess. Jonas är vår eftertänksamma kollega. Den som kanske inte hörs mest men när han väl gör det, säger helt genialiska saker om saker inget visste något om eller ens visste existerade. Det resulterar ofta i långa uttdragna existentiella samtal med Vanessa som Chrille ibland avskyr men ibland också låter sig dras med i. Jonas joggar också oftast till och från kontoret, står upp och jobbar hela dagarna, dricker inte kaffe och är supergrym på det han gör. Vad exakt han består av vet vi ännu inte men han säger sig vara homo sapien och vi måste tro honom…

Christian – Webbdesigner / Grafisk Formgivare

Christian, Kristian, Chrille eller Chefen. Kärt barn har många namn och en intressant livshistoria. För att göra den kort är han en grym risktagare, entreprenör, grafisk formgivare, ledare, vän och kollega. Det är så enkelt att tycka bra om den här människan och alla som får träffa honom, och lyckligtvis är det många, kan intyga det. Det är till och med så pass sant att det är omöjligt att vistas bland folk med den här mannen. När vi är någonstans och lunchar exempelvis, hinner vi andra äta upp innan han ens sätter sig ner. Alla som känner igen honom vill hälsa och höra hur det är och går med allt och håller man inte ett öga på honom kan han försvinna i folkvimlet. För det scenariot har hänt och har alla gånger resulterat i en kall måltid och en kallare p-bot… Men i alla fall, poängen var att han är grym på allt han ger sig på! Jag ska verkigen försöka få honom att gästblogga om hans tips och inspirationer. Han har slutat snusa men börjat röka, sen slutat röka och börjat snusa, bytt kaffe mot Red Bull och sen kombinerat, ibland får han för sig att gå på en diet, och då supportar vi hans hälsosamma livsbeslut! Chrille och Nessa är företagets kaffeälskare och brukar ofta prata den senaste kaffemaskinen på marknaden och vilken vi ska köpa in näst…

Vanessa – SEO/SEM (fd. kontorsinredning)

Nessa, marknadsföraren, den nyanställda som pluggade hard core branding, business & webbmarknadsföring i Silicon Valley för att bli Sveriges vassaste SEO/SEM-are. Typ. Men eftersom hon hela tiden höjer ribban för sig själv känner hon sig som en noob fast hon plöjer avancerade manualer dagligen och får fantastiska siffror. Efter en karriär inom kontorsinredning sadlade hon om helt för en framtid inom creative storytelling och allt vad det innebär. Nessa brukar nynna med nästan varenda låt på radion, ibland prata för sig själv och skratta åt sina egna skämt. Hon använder något vitt pulver i sitt kaffe för att hon hävdar att mjölk inte är bra för kroppen men vill samtidigt alltid ha extra ost på allt (mmm ost). Ja, ni förstår. Hon fastnar lätt i djupa samtal med Jonas om allt från insekter och hjärnceller till vad drömmar faktiskt är och paralella universum. Hon kollar också mycket på serier som ingen annan följer och hänger mycket på Instagram. Vanessa behöver verkligen en bil i sitt liv.

David – Webbutvecklare / Programmerare

David… Kör en ascool Tesla och han sitter lite för sig själv. Han har ett eget litet kontor där han sitter och programmerar. Vad exakt det är han gör i sin glasbur med hörlurar på, är det ingen som vet men det spelar mindre roll. Vi kommunicerar oftast via en gruppchatt, vi får fantastiska saker gjorda, han är supersnabb och jäkligt vass på det han gör. David äter inte lunch. Oklart om han dricker kaffe men man brukar kunna ana del läskburkar i hans lilla glashytt. Han hänger alltid med på aw’s och är störtskön. Han tycker nog bara inte om att hänga med oss till vardags så han behöver sitt space… Och jag menar… När man har läst om företagets karaktärer, vem kan klandra honom?

Det är så mycket som inte blev sagt och ändå mer som blev det – mellan raderna.
Men…

Välkommen till Playfulparlor!

Vi är din personliga webbyrå som hjälper dig nå dina företagsmål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *